ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Κομμωτήρια Αθήνα

αναζήτηση κομμωτηρίων ανά περιοχή
αναλυτική παρουσίαση υπηρεσιών !

ΙΩΑΝΝΗΣ COIFFURES

Τα ΙΩΑΝΝΙS Coiffures είναι μια κομμωτηριακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της ομορφιάς με αρκετά μεγάλη επιτυχία από το 1988. 

Τα IΩANNIS Coiffures είναι μια κομμωτηριακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της ομορφιάς με αρκετά μεγάλη επιτυχία από το 1988. Ο σχεδιασμός των επιχειρηματικών κινήσεων μας βασίζεται σε δύο πολύ βασικούς άξονες που είναι η uπηρεσιών ποιότητα σε πολύ καλή τιμή αλλά και η συστηματική προσέγγιση του πελατολογίου μας μέσα από οργανωμένες διαφημιστικές καμπάνιες που σαν στόχο έχουν την καλύτερη επικοινωνία με τον πελάτη μας.

Με πηγή έμπνευσης τη σύγχρονη μούσα, τη γυναίκα, με πάθος για δημιουργία και εξέλιξη, με επαγγελματισμό και τεχνογνωσία, τα IΩANNIS χτενίσματα εδώ και πολλά χρόνια συνεχίζουν να εξελίσσονται, να εμπνέονται και να μεταμορφώνουν. Απαλλαγμένοι από κάθε είδους "φραγμό" οι κομμωτές μας δημιουργούν με φαντασία, προσφέροντας ιδιότυπη ομορφιά σε χώρους μοναδικής πολυτέλειας.

Όνειρα, πάθος, δημιουργία, λάμψη, ομορφιά, επιδείξεις στις μεγαλύτερες πασαρέλες gala μόδας και, πρωταγωνιστές στην εξέλιξη και στη μαγεία. Στη μαγεία που ενσαρκώνουν οι δικές σας επιθυμίες για ότι όμορφο και λαμπερό. Επισκεφθείτε τα κομμωτήρια μας και η καλλιτεχνική ομάδα του IΩANNIS Coiffures θα μετατρέψει τα όνειρα σας σε πραγματικότητα και θα σας κάνει να πιστέψετε στη μαγεία της ομορφιάς.

Νέα

Τα κομμωτήρια iΩannis coiffure προτείνουν αποκλειστικά στους πελάτες του όλες τις υπηρεσίες τους σε μόδα...

Τώρα, κάθε μέρα, νέες έξυπνες τιμές κάνουν την ομορφιά προσιτή σε όλους

Κλείστε μαζί μας ένα ραντεβού και αφεθείτε στην απόλαυση ενός χαλαρωτικού μασάζ...

 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες